Γάλα: στάδια παρασκευής συνεκτικής γιαούρτης, τρόποι αλατίσματος και πρώτες ύλες για παρασκευή τυριών, αποστείρωση κ παστερίωση (αναφορά σε τι θερμοκρασίες και μηχανές γίνεται κάθε μία). Α είχε και μια για την κρέμα αλλά είχε να επιλέξουμε 3/4 οπότε αυτή δε την έγραψα!!
Κρέας(λατρεμένος): ιδιοσυντήρηση κρέατος, μικροοργανισμοί αλ. ζύμωσης, πρόσθετες και βοηθητικές ύλες για βραστά αλλαντικά, τρόποι συντήρησης κρέατος και άλλων προιόντων του (είπε πως θα βάλει ακόμα δυσκολότερα από την επόμενη και να ξεχάσουμε τα στάνταρ θέματα)