θεματα 1/17
ομάδα Β
γιατί κάνουμε αναισθησία ?
σε ποιο στάδιο της αναισθησίας υπάρχει κίνδυνος και γιατί
απο πού παίρνουμε αίμα στην αιμοληψία και γιατί
χειρισμοί ιχθύων για την μεταφορά
τι ειναι ο συντελεστής παραλλακτικότητας βάρους και γιατί τον χρησιμοποιούμε
ποια είναι η πλεον συχνότερη μέθοδος θανάτωσης στα μεσογειακά ψάρια
παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της σάρκας
πέψη δίθυρων
έκδυση καρκινοειδών
εγκατάσταση δίθυρων μαλακίων μεσα σε επιφανειακά στρώματα
Ομαδα Δ
χαρακτηριστικά του ιδανικού αναισθητικού
περιγράψτε την διαδικασία της αιμοληψίας
μη βάναυσες μέθοδοι θανάτωσης
δείκτες ποιότητας στους ιστούς των ψαριών κατά τον θάνατο
ποιά η σημασία της εκτίμησης του ρυθμού ανανέωσης του νερού
πέψη δίθυρων
αναπαραγωγή καρκινοειδών
ηθολογία διαβίωσης καρκινοειδών
και αλλα 2 που δεν θυμάμαι.