Η πιο οργανωμένη κοινότητα ανταλλαγής σημειώσεων

 
dgk
Site Admin
Topic Author
Posts: 248
Joined: Fri Jan 09, 2015 3:54 am

Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Thu Feb 05, 2015 5:34 pm

Για να κατεβάσετε τις διαφάνειες για το μάθημα πατήστε το λινκ ---->
Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου.rar
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
brouk
Posts: 58
Joined: Thu Jan 14, 2016 9:22 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Tue Jan 16, 2018 2:57 pm

Θέματα Ιανουάρη 2018
1. Απο ποιους παραγοντες επηρεαζονται οι αναγκες ενεργειας και συνιστωμενες πηγες. (ζερβας)
2. Ορισμος γλυκαιμικου δεικτη και χαρακτηριστικα μη γλυκαιμικων υδατανθρακων. (ζερβας)
3. Σημασια πρωτεινων γαλακτος (πολιτης)
4. Αναγκες ενηλικα σε ενεργεια και πρωτεινη και πως διαμορφονωνται κατα την τριτη ηλικια.(μουντζουρης)
5. Ποσοστο προσληψης ενεργειας των θρ συστατικων (υδατ/κες,λιπη, πρωτεινες), και συχνοτητα καταναλωσης των ομαδων τροφιμων( πυραμιδα). (μουντζουρης) 
 
213036
Posts: 3
Joined: Sat Jun 06, 2015 3:51 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Wed Jan 17, 2018 9:47 am

θεματα 1/17
απο τι επηρεάζονται οι ανάγκες του οργανισμού σε ενεργεία και απο ποιες πήγες λαμβάνεται (κάπως έτσι) (ΖΕΡΒΑΣ)
τι δείχνει ο γλυκαιμικός δείκτης και ποια τα χαρακτηριστικά των μη γλυκαιμικών υδατ/κων (ΖΕΡΒΑΣ)
ποιες οι ιδιαιτερότητες και η σημασία των πρωτεϊνών του γάλακτος (ΠΟΛΙΤΗΣ)
ποιες οι ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνες των ενηλίκων και πως αυτές μεταβάλλονται κατα την γ' ηλικία (ΜΟΥΤΖ)
τι ποσοστό της καθημερινής κατανάλωσης πρέπει να αντιπροσωπεύουν τα μακροστοιχεία. ποιες οι βασικές ομάδες τροφίμων και ποιες οι συνιστώμενη συχνότητα κατανάλωσης τους (πυραμίδα) (ΜΟΥΤΖ) 
 
arapina
Posts: 2
Joined: Wed Jan 23, 2019 5:43 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Sat Jan 26, 2019 2:35 pm

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
1.Ομάδες τροφίμων διατροφικά χαρακτηριστικά και ποια καταναλώνονται ημερήσια
2.Ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεινες ενηλίκων και πως διαφοροποιούνται στην 3η ηλικία
3.Εκτος από ΒΜΡ ποιες άλλες βαθμίδες ενέργειας υπάρχουν
4.Που οφείλεται η υψηλή διατροφική αξία του γάλακτος
5.Ποσοστό πρόσληψης υδατανθράκων της συνολικής ενέργειας στους ενήλικες και χαρακτηριστικά αυτών των υδατανθράκων
 
mitsos13
Posts: 276
Joined: Sun Feb 15, 2015 9:07 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Thu Jan 31, 2019 11:38 pm

Παλιοί 9ο εξάμηνο δηλαδή..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
 
Αιγοβοσκός
Posts: 20
Joined: Tue Feb 02, 2016 5:10 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Fri Feb 01, 2019 4:01 pm

Ιανουαρίου 2019
Σειρά Α
1.Τι εκφράζει ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός και τι ποσοστό της ημερήσιας ενεργειακής δαπάνης ενός ενήλικα αντιπροσωπεύει;
2. Τι ποσοστό της συνολικής ημερήσιας πρόσληψης σε ενέργεια θα πρέπει να αντιπρωσοπεύουν οι υδατάνθρακες του διαιτολογίου ενός ενήλικα;
3. Εξηγείστε που οφείλεται η υψηλή διατροφική αξία του γιαουρτιού στη διατροφή του ανθρώπου;
4. Πώς διαφοροποιούνται οι ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνες κατά την κυοφορία σε σχέση με τις αντίστοιχες της ενήλικης γυναίκας;
5. Ποιές ομάδες τροφίμων θα πρέπει να συμμετέχουν στο διαιτολόγιο ενός ανθρώπου σε ημερίσια βάση; Σχολιάστε σύντομα τη διατροφική αξία των ομάδων αυτών.
 
doubdaki
Posts: 15
Joined: Fri Jan 22, 2016 11:49 am

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Fri Jun 07, 2019 9:01 pm

ΘΕΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΑΠΟΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ
ΑΝΓΚΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΕΝΉΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ
ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΚΡΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΊΔΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΎ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΑΔΑ
 
maria1athan
Posts: 13
Joined: Wed Jan 27, 2016 3:25 pm

Re: Εισαγωγή Στην Διατροφή Του Ανθρώπου

Thu Sep 12, 2019 11:44 am

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

1. Πως επηρεάζει η θερμική επεξεργασία τη διατροφική αξία του γάλακτος.
2. Ποια συστατικά του διαιτολογίου χρειάζεται ο άνθρωπος για να αντλήσει ενέργεια και σε τι ποσοστά 
3. Ποιες κατηγορίες τροφών πρέπει να καταναλώνει ο άνθρωπος εβδομαδιαία και λίγα λόγια για το τι περιέχουν
4. Ποιες είναι οι ανάγκες σε ενέργεια και πρωτεΐνες στους ενήλικες και ποιες στους υπερήλικες 
 
Tessitoife
Posts: 2
Joined: Wed Oct 21, 2020 9:53 am

Пребиотический напиток на основе пищевых волокон VIVASTAR со вкусом ванили

Wed Oct 21, 2020 6:51 pm

На сегодняшний момент мы подвержены различным негативных факторов - эмоциональное напряжение, не слишком полезная пища, отсутствие полноценного отдыха: все это в совокупности отрицательно воздействует пищеварительные процессы и вызывает ожирение. Для недопущения таких ситуаций следует обращать внимание на том, что мы едим и помогать кишечнику с помощью благотворно влияющих витаминов. Хорошим витаминным подспорьем является напиток Вивастар.
Полезные свойства VivaStar
- Улучшает среду обменных процессов.
- Приходит на выручку в снижении аппетита и дает возможность более эффективно снижать вес.
- Снижает холестерин и способствует выводу токсичных веществ.
В отличие от аналогов коктейль характеризуется полностью открытым составом компонентов, положительное влияние которых полно представлено в в статьях и различных источников (интернет, социальные сети, научные статьи) детокс напитки для похудения купить. В общем, детокс-напиток Viva Star положительно воздействует на микрофлору кишечника, очищает вредные вещества, дает энергию и бодрость.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest